Bonus

Fredagens “Special Bonus” fra Uhren Cup…

Dagens “Special Bonus” er hentet fra den internationale trænings turnering Uhren Cup, hvor flere gode hold deltager fra hhv. England, Schweiz og Holland. I dag er det repræsentanter fra hhv. Schweiz og Holland der mødes.

Basel – Feyenoord = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du får DIT indskud 3-Doblet til at spille for…

Basel måtte i sidste sæson, efter flere års dominans på den schweiziske fodboldtrone, vige pladsen for Young Boys som endte som vinder er af den schweiziske Super League. Young Boys deltager også i denne sommer Cup.

Der er kommet lidt tilgang som vi tror vil forstærke holdet. Selv om de tabte det første opgør mod Wolverhampton, virkede de mere klar end i hele sidste sæson og de tabte da også kun med 0-1.

De fejl der var i dette opgør vil blive rettet til dette og vi ror at Basel kan hente en sejr i denne kamp, da selv om det er træning, så er det også ære og et internationalt opgør, som ingen af holdene ønsker at tab.

*

Feyenoord fik heller ikke den bedste sæson, efter de året før blev mestre. Og det hold de har med her til denne turnering, er da også en smule amputeret, da flere af holdet landsholds spillere, ikke har tilsluttet sig truppen endnu.

Så de kan selvfølgelig ikke stille op i den stærkeste opstilling, men vil selvfølgelig heller ikke lægge sig ned. De tabte det første opgør til Young Boys og vi tror de igen får en schweizisk endefuld.

Basel – Feyenoord = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du får DIT indskud 3-Doblet til at spille for…

To Top