Nyhed

Fredagens “Special Bonus” fra Superligaen…

Vi er smuttet hjem i den danske og lidt utilregnelige Superliga, men vi er dog fortrøstningsfulde i forhold til det valgte spil, men har dog også taget en gardering med.

Vejle IF – Esbjerg = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Velkomstbonus at spille for…

Vejle har faktisk gjort det rimeligt godt, uden at det har været prangende. Men det er altid svært at være oprykkere, når de første runder er overstået og hverdagen begynder at indtræffe.

Vejle har da også kun hentet 1 enkelt sejr efter de første 9 runder, men har formået at spille remis i 5 af deres opgør og det bevirker at de ikke ligger sidst. I dag står de overfor for en formstærk og skarp modstander og vi tror ikke på mere end højest det ene point.

*

Esbjerg har faktisk overrasket en smule og er fint placeret sammen med Brøndby og AaB. Vi havde på redaktionen selv troet at de skulle slås en del mere med det – men de har fået sat et godt koncept sammen der har givet point.

4 sejre og samlet 14 point er bestemt godkendt for et hold som Esbjerg, efter bare 9 runder. Vi er overbeviste om, at de holder niveau og der er ingen meldinger om ukendte skader eller andet der kan ødelægge det gode humør. Med en X gardering kan vi ikke forestille os ikke at ramme dette Bet.

Vejle IF – Esbjerg = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Velkomstbonus at spille for…

To Top