Nyhed

Fredagens Special Bonus fra Storbritanien…

Også i landet nord for England, spilles der fredags kampe. Og det er netop fra Skotland at dagens 2. anbefaling er hentet – i deres Liga Cup. En kamp som ser jævnbyrdig ud og også er det – men vi har garderet vores favorit og så er de ikke jævnbyrdige mere.

Motherwell – Hearts = 1X = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Motherwell er absolut bedst hjemme og har i denne sæson kun tabt til Celtic og Rangers. Ser man de seneste 12 kampe tilbage, er der kun de 2 nederlag og en enkelt remis.

Motherwell plejer da også at have et rimeligt godt tag på gæsterne, altså når de spiller hjemme foran egne fans. På udebane er det en helt anden snak – men i dag er de hjemme og med en gardering så er det næsten et sikkert spil.

*

Hearts er en kende bedre end Motherwell, hvis de spillede på en neutral bane. Men i dag skal Hearts på udebane, og her er styrken langt mere jævnbyrdig. Ser man på deres seneste 11 udekampe, så er statistikken lige omvendt.

For Hearts har vundet 2 gange, spillet en enkelt remis og tabt de øvrige. Så på papiret ligner det en sikker hjemmesejr. Ser man også på formen hos de to mandskaber, så ser vi Motherwell som værende i den bedste form.

Det er selvfølgelig Liga Cup’en og i pokalkampe er der også nogle andre mekanismer, end ved de ordinære kampe. Vi mener på redaktionen, at de er til hjemmeholdets fordel og det er dem der går videre efter endt kamp.

Motherwell – Hearts = 1X = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top