Bonus

Fredagens “Special Bonus” fra Spanien…

Dagens “Special Bonus” har vi som i overskriften noteret, hentet i Spanien og her er der tale om den næstbedste spanske række La Liga 2, hvor vi fornemmer en lille overraskelse mellem 2 jævnbyrdige opryknings kandidater.

R. Vallecano – R. Oviedo = X2 = Odds 1,80
Spillet hvor du hos den Nye Bookie med den Fede Start Bonus…

R. Vallecano ligger med helt fremme i den spanske La Liga 2, hvor de pt. ligger placeret på en godkendt 5. plads. Efter en helt suverænt start på sæsonen, er de blevet lidt mere ustabile i den senere periode.

Men de har stadig en form som er blandt de bedste i rækken, ligesom dagens modstandere. Hjemme har de vundet halvdelen af deres kampe, så de er til at tale med hjemme på Futbol de Vallecas i Madrid og vi tror på at gæsterne taler samme sprog.

*

R. Oviedo er en af de mest formstærke hold i ligaen i denne periode. Senest hentede de det ene point hos Huesca, som er ligaens absolut bedste hjemmehold – så det var en flot præstation.

Dagens hjemmehold er også stærke hjemme, men vi vurderer, at Oviedo fortsætter den gode form og pointfiskeri og det vil i dag gå ud over Vallecano. Af de seneste 5 møder her på Futbol de Vallecas, er det endt med 2 sejre til hvert hold og en enkelt pointdeling.

R. Vallecano – R. Oviedo = X2 = Odds 1,80
Spillet hvor du hos den Nye Bookie med den Fede Start Bonus…

To Top