Nyhed

Fredagens “Special Bonus” fra Spanien…

Her har vi en oplagt kamp med et oplagt udfald. Selv om det ikke er top mod bund, så er det noget der ligner og bundholdet er på udebane – det bliver et opgør med mange mål.

Espanyol – Huesca = 1 = Odds 1,70
Spillt hvor du får dagens Højeste Bonus at lege med..

Espanyol har haft en lidt bumpet sæson, men det har aldrig været de helt store bump, men de skal til at være opmærksom på nedrykningsstregen. Med kun 6 point ned, så skal der ikke mange fejl til før de ligger på den forkerte side.

Men i dag er de hjemme og her er de et rigtigt godt kort. Kun 4 nederlag efter 11 kampe og det er selvfølgelig til de store hold som Real M, FC Barcelona,Betis og en smutter mod Girona.

Den kategori tilhører dagens gæster på ingen måde og et nederlag vil formentlig betyde trænerfyring. For dagens gæster taber man bare ikke til, så vi er slet ikke i tvivl om at dette ikke sker.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Huesca har nok forlængst forberedt sig på, at de igen spiller i La Liga 2 i næste sæson, efter en oplevelsesrig sæson i La Liga. Men det har ikke været de gode oplevelser, de har kunnet skrive hjem om.

Som nr. sjok med 6 point op til en redning er intet selvfølgelig helt umulig – men så skal de godt nok til at finde noget held frem. For niveauet har de ikke.

Og det bliver ikke på udebane, for her har de kun vundet 2 kampe. Den seneste faldt faktisk i sidste udekamp, men det var mod et Girona hold der sejlede. Girona er da også et af de mest formsvage hold i denne periode. Det er Espanyol ikke. Sikkert nederlag.

Espanyol – Huesca = 1 = Odds 1,70
Spillt hvor du får dagens Højeste Bonus at lege med..

To Top