Bonus

Fredagens “Special Bonus” fra Rusland…

Dagens “Special Bonus” er dagens 2. kamp fra VM i Rusland og her er vi nok ikke helt på linje med de fleste eksperter og medier, da vi ikke mener at favoritten er lige så oplagt som der lægges op til.

Uruguay – Frankrig = 1X = Odds 1,80
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsats til at spille for…

Uruguay er i redaktionens øje et meget kompetent hold og deres styrke er steget de seneste par år, med ny træner og ny spilleform. Det er helt sikkert fortjent at de både er med og er nået i 1/4 finalen.

Uruguay har maksimumpoint efter gruppespillet og naturligvis også 1/8 finalen. Det betyder at de har vundet rub og stub med en samlet score på 7-1. Bl.a Portugal og Ronaldo havde det svært og måtte se sig besejret.

Frankrig burde lige være en tand bedre end Portugal, men så heller ikke mere. Vi så mod Argentina hvor let det egentlig var at komme gennem forsvaret og her lukkede de 3 mål ind.

Vi ser måske ikke ligefrem 3 mål fra Uruguay nu hvor Cavani nok ikke er klar, men helt sikkert mindst lige så mange som Frankrig evt. score og så er kampen endt remis. Men findes der en vinder tror vi mest på Uruguay her på BettingNews redaktion.

*

Frankrig har virket lidt sløve på det seneste, men man kan da også se at de har et par gear de kan ligge og rode med i løbet af en kamp. Men nu er vi nået til 1/4 finalen og her bør man nok bruge det højeste gear.

Men Frankrig har defensive udfordringer og hvis træneren stadig bruger rotations princippet, så ser vi ikke at de problemer er løst til dette opgør. Måske er det netop de forskellige konstellationer som har været et af problemerne.

Mod europæiske hold har Frankrig det komfortabelt – men sådan er det ikke med de sydamerikanske hold, hvilket vi også så mod Argentina. Mod Urugay skal de bestemt stå højere end mod Argentina.

I dag møder de i redaktionens øjne et bedre hold og de skal ikke kun spille op til deres bedste for at vinde, men også have mere end heldet på deres side – og en evt. “VAR”!

Uruguay – Frankrig = 1X = Odds 1,80
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsats til at spille for…

To Top