Bonus

Fredagens “Special Bonus” fra Premier League

Den engelske Premier League lægger ud med dette opgør, som senere i sæsonen kunne have været en topkamp – men nu er alle lige. Vi tror dog ikke på de helt store overraskelser efter turneringen er færdigspillet, men i starten skal der nok komme en del.

Manchester Utd. – Leicester = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får markedets Højeste Bonus som Ny kunde…

Manchester Utd. har haft virkelige kompentente modstandere i deres opstartsfase, som er hold som Bayern München, Real Madrid, Liverpool med flere. Så formen burde være til stede.

Resultaterne er lidt blandede og nederlaget til Bayern blev kun på 0-1. Det kilder dog lidt i Maven når man ser på nederlaget til Liverpool, som var på 4-1. I dag er det så Leicester og de er ikke helt på det niveau, som opstartsmodstanderne har været.

*

Leicester har mødt en blandet landhandel og resultaterne har også være lige så. Men nu er det alvor for Schmeichel og Co, hvis de igen skal tilbage til toppen af engelsk fodbold.

Vi synes dog ikke at holdet har den samme styrke mere. Det bliver spændende at se om de nye har det samme niveau som dem der er smuttet. Et navn har vist sig hurtigt på scenen og det er Iheanacho, som har scoret 4 kasser i de 3 seneste opgør. Han bliver spændende at følge.

Manchester Utd. – Leicester = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får markedets Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top