Nyhed

Fredagens Special Bonus fra Premier Division…

Også dagens Special Bonus er hentet i Irland’s bedste række Premier Division. Men denne gang er vi ikke på linje med Bookmakerne og vælger en anden favorit end de har, når man ser på odds sætningen.

Sligo Rovers – Cork City = 1X = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Sligo Rovers ligger midt i rækken, men har kun 9 point op til en evt. 3 plads, så det er en tæt række i denne sæson, hvor det kun er 2 hold der har skilt sig negativt ud.

Det er 2 jævnbyrdige hold, men Sligo har haft det svært med gæsterne i de senere år og derfor har Bookmakerne nok givet dem lidt mere tro, end vi på BettingNews har. De er måske ikke blandt de bedste hjemme – men det er stabile og taber sjældent.

*

Cork City har ikke haft helt den sæson som de forventede og formen indikerer da heller ikke, at det er igang med at ændre sig. De er pt. placeret som det nederste hold over stregen, men har dog hele 13 point ned til de 2 nederste hold.

Men hvis de ikke bare skal være fyld i denne sæson, så skal der andre boller på suppen. Vu kan dog ikke se andet end “melboller” og tror ikke på Cork på udebane, selv om de plejer at have et godt tab på hjemmeholdet. Den fest slutter i dag.

Sligo Rovers – Cork City = 1X = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top