Nyhed

Fredagens “Special Bonus” fra Portugal…

I denne periode er der mange der ønsker sig varme – selv om der også er mange der snart rejser på vinterferie i kulden. Men på redaktionen er det varme og strande fyldt med bikiniklædte piger der fænger. Men et er drømme – noget andet er denne anbefaling fra Primeira Liga.

Rio Ave – Tondela = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor der IKKE er alders begrænsning på spil…

Rio Ave ender som sædvanligt i midten af ligaen er man tilbøjelig til at mene, med 14 point op til det sjove selskab og 8 point ned til stregen. Så de skal sådan set bare cruise sæsonen hjem de sidste 15 runder.

Og det er selvfølgelig hjemme de henter langt de fleste point. På udebane er det skidt med kun 8 point efter 9 kampe på fremmed græs. Hjemme har de fået dobbelt så mange point og de bliver krydret med 3 mer i dag og en sejr.

*

Tondela har det stort set lige som dagens hjemmehold bortset fra, at de kun ligger 3 point fra nedrykningsstregen. SÅ den er i spil i hvert opgør. Desværre for Tondela er det ikke på hjemmebane, for de skal også redde deres eksistens via point foran egne fans.

På udebane er det lige så skidt som hjemmeholdet. Samme antal point og sejre og nederlag. Og selv scoreren er præcis den samme som hjemmeholdets. Så vi forventer os bestemt ikke fra Tondela’s side i dette opgør.

Rio Ave – Tondela = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor der IKKE er alders begrænsning på spil…

To Top