Bonus

Fredagens “Special Bonus” fra panelet…

Dagens anbefaling i kategorien “Special Bonus” har vi hentet i den næstbedste franske række Ligue 2, som traditionen tro afvikler de fleste af deres kampe om fredagen – en liga der godt kan være en smule utilregnelig.

Auxerre – Quevilly Rouen = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor DU får de Bedste Live Streams hos en Bookie…

Auxerre skuffede fælt i starten efter deres ellers fine sæson i fjor – og man havde da troet at man kunne arbejde videre derfra. Men med 1 point efter de første 5 kampe, så det ud som om at holdet ville ryge helt igennem.

Men i fodbold kan tingene hurtigt ændre sig og i de sidste 4 kampe har Auxerre hentet 11 ud af 12 mulig point – så det ser ud til, at alvoren gik op for dem og det belønnes nu med en støt og stigende form.

*

Quevilly Rouen har nu spillet 11 kampe, efter oprykningen fra “National” som rækken under benævnes. Kun 1 sejr er det lykkedes at hente hjem og 2 gange remis. Så naturligvis ligger Quevilly Rouen og roder i bundregionen med kun 5 point.

Ude har de fået 1 point i 5 kampe og hentet en score på 4-9, så der er ingen tvivl om, at de får en meget udfordret sæson i den næstbedste franske række og vi vurderer at de ryger ud igen. Auxerre er på vej frem og Quevilly Rouen er på vej ned.

Auxerre – Quevilly Rouen = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor DU får de Bedste Live Streams hos en Bookie…

To Top