Bonus

Fredagens “Special Bonus” fra panelet på BN…

Fredagens “Special Bonus” er hentet i den belgiske liga Jupiler League, som er betegnelsen for det bedste niveau på disse kanter. En kamp som vi mener at Bookmakerne har sat latterligt højt til vores fordel – så Tak.

Charleroi – KV Mechelen = 1 = Odds 1,75
Spillet hos Verden Bedste Bookmaker med de Højeste Pre Bet Odds…

Charleroi vil være med hvor det sner i denne sæson og har indtil nu satset deres kort rigtigt. Charleroi er placeret som rækkens nr. 2, dog 6 point efter Club Brügge, men man er også kun nået ca. halvvejs i grundspillet.

Hjemme på Stade du Pays har de kun tabt et enkelt opgør og det var netop til Club Brügge, de øvrige 6 kampe har givet 14 point og en score på 12-7. Vi kan ikke se et så ringen hold som gæsterne er på ude, skulle kunne få point på Stade du Pays i Charleroi.

*

KV Mechelen er nemlig temmelig ringe på fremmed græs. 6 kampe og kun 2 point, “slår ingen mand af hesten” og med en score på 6-13 som er nærmest modsat hjemmeholdets, ser det udfordrende ud for KV Mechelen.

KV Mechelen har da heller ikke de bedste erfaringer fra Stade du Pays, da de har rejst hjem som tabere 5 ud af de seneste 6 gange de har gæstet banen. Dertil skal tillægges en form med kun 1 sejr i deres seneste 5 kampe. De får endnu en “lussing” i dag.

Charleroi – KV Mechelen = 1 = Odds 1,75
Spillet hos Verden Bedste Bookmaker med de Højeste Pre Bet Odds…

To Top