Bonus

Fredagens “Special Bonus” fra panelet…

Vi har fundet dagens “Special Bonus” i den næstbedste engelske række Championship, hvor et af topholdene tager imod et hold, som ikke har mere at spille for i denne sæson – det får en betydning.

Aston Villa – Leeds = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får markedets bedste bonustilbud som kunde…

Aston Villa har haft en godkendt sæson, når man ser over alle kampene. Der har været nogle perioder med udfald, men en nuværende 4. plads kan kun siges at være godkendt. De fleste udfald har dog været på fremmed græs.

Til gengæld er de ret stabile hjemme på Villa Park, hvor de kun har tabt 2 opgør efter 21 kampe. Så her skal der meget til for, at hente en sejr eller point i det hele taget. Vi er overbevist o. at Aston Villa henter alle 3 point.

*

Leeds ligger og roder på en 14. plads – langt fra både et ene og det andet. Så de kan roligt tage badetøflerne på, hvilket deres form også indikerer en smule, med kun 4 point i deres seneste 5 kampe.

I starten af sæsonen gjorde de det faktisk godt på fremmed græs. Men det var sidste efterår. Siden 30. december har de kun hentet 3 point i form af 3 gange remis og det er blandt andet en af grundene til, at Leeds er helt ude af kampen om succes eller fiasko.

Aston Villa – Leeds = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får markedets bedste bonustilbud som kunde…

To Top