Bonus

Fredagens “Special Bonus” fra panelet…

Det er ikke unormalt at deres spilles La Liga kampe i Spanien på denne årstid, da de plejer at gå på vinterferie fra starten af det nye år. Vi har her valgt en kamp hvor det ser ud til at det gæstende tophold, igen har fået fart over feltet.

Espanyol – Atl. Madrid = 2 = Odds 1,70
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil…

Espanyol er absolut bedste hjemme på RCDE Stadium i Barcelona, hvor de har hentet 14 af ders 17 opnåede point indtil nu. Men samlet set over sæsonen indtil nu, så er der intet at råbe hurra for, med en placering som nr. 16, 2 pladser over stregen.

Hjemme på RCDE Stadium vinder de over de ringere hold i rækken, men taber stort set hver gang til de bedre hold fra toppen. Og dagens gæster må betragtes som et af topholdene med en placering som nr. 2.

*

Atl. Madrid har stadig det første nederlag til gode i den spanske La Liga i denne sæson, hvor det efter 16 kampe er blevet til 10 sejre og 6 gange remis. Scoren på 25-7 virker også overbevisende.

På udebane er de faktisk ligaens bedste mandskab indtil nu, med 6 sejre og 3 gange remis. Scoren på 17-4 fortæller da også sit helt eget sprog, da det er sjældent at have en så suveræn score på udebane, selv i La Liga.

Vi er slet ikke i tvivl om, at Simeone og hans mandskab hiver alle 3 point i det sidste opgør før, der skal spises juleand og ris ala mande – eller hvad de nu indtager denne højtidelige aften, på disse kanter.

Espanyol – Atl. Madrid = 2 = Odds 1,70
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil…

To Top