Nyhed

Fredagens Special Bonus fra Mesterskabs Slutspillet…

Vi smutter ned i den europæiske pendent til den danske Superliga, nemlig den belgiske Jupiler League, som også har et Mesterskabs Slutspil og opdeles i 2 grupper, når medaljer og europæiske pladser skal fordeles.

St. Liege – Anderlecht = 1 = Odds = 2,15
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller Online…

St. Liege tabte i sidste runde til Club Brügge på udebane, hvilket vi nok havde regnet med. Det satte dem en smule tilbage i forhold til mesterskabet, men der er kun hhv. 4 og 5 point op til nr. 1 og 2.

I dag er de igen hjemme foran egne fans og her er det sjældent de svigter. Dagens gæster er da heller ikke i en forfatning der bevirker, at vi tror at de udgør et problem for et velspillende hjemmehold.

*

Anderlecht er faldet helt sammen i slutspillet og har indledt det med nul point efter de 3 første runder. 2 hjemmekampe og en udekamp er allerede smidt og vi har ingen tro på, at Antwerpen kommer til at spille nogen rolle i den sjove ende.

Ud over at St. Liege er et stærkt hjemmehold, så har Nderlecht det normalt svært på Stade Maurice, som ligger i udkanten af Liege. Det ligner en massakre og et spil på 2 eller flere mål er slet ikke så tosset.

Vi tror selv på mindst 3 måls sejr, men anbefaler selvfølgelig kun den rene sejr, til et super godt odds – men spiller også et par bonner med plusmål på hhv 2 og 3.

St. Liege – Anderlecht = 1 = Odds = 2,15
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller Online…

To Top