Nyhed

Fredagens Special Bonus fra Mesterskabs Slutspillet…

Her det det Mesterskabs Slutspillet fra den belgiske Jupiler League der er i spil og det kan næsten afgøres i dag, hjemme- og topholdet får den forventede sejr foran egne fans, i dagens opgør på Luminus Arena.

Genk – Antwerpen = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du kan oprette Flere Konti via PayPal og få flere X Bonus…

Genk behøver kun 2 sejre i de sidste 4 runder af denne sæson for, at kunne kalde sig mestre og løfte trofæet. Gæsterne er et af de hold der i teorien kan indhente Genk, da de kun ligger tilbage med 9 point, men det er der ingen der forventer.

Den fest er også forbi efter dagens opgør, hvor vi ikke er i tvivl om, at Genk henter alle 3 point. De hidtidige hjemmekampe i Slutspillet er alle vundet sikkert og det sker igen i dag.

*

Antwerpen går efter 2. pladsen der lige pt indtages af Club Brügge. Her er der kun 3 point op og det skulle være muligt at hente på 4 runder. Ligeledes vil det også give adgang til CL i stedet for EL.

Og Antwerpen har noget at have deres optimisme i, da formen er næsten lige så god som hjemmeholdets. Lidt ærgerligt for dem, så kan Brügge nå at komme yderligere 3 point foran, når dagens kamp er tabt.

Genk – Antwerpen = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du kan oprette Flere Konti via PayPal og få flere X Bonus…

To Top