Nyhed

Fredagens “Special Bonus” fra Ligue 2…

Også dagens anden anbefaling er hentet i den næstbedste franske række Ligue 2 og igen fornemmer vi en nærmest ren foræring, både hvad angår udfald og odds. Så derfor er dette valg taget med i dag.

Grenoble – Paris FC = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Grenoble ligger nr. 4 og er rigtigt godt med i denne sæson. De er et af rækkens bedste udehold, hvor de har fået point i 6 ud af 8 kampe på fremmed græs. Hjemme er det dog heller ikke så ringe.

Hjemme på Stade des Alpes har man fået point i 7 ud af 9 kampe, hvor de 5 er endt med en sejr, så selv om man ikke er det bedste hjemmehold, så er man skarpe nok. Ligeledes er Grenoble det hold der er i den bedste form i denne periode af sæsonen. Sikker hjemmesejr.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Paris FC er helt klar også rigtig gode på hjemmebane, men der er ikke her at dagens opgør skal afvikles. Men på udebane, hvo de ikke klare sig helt så godt som hjemmeholdet. Kun 1 gange er det lykkedes at hente en sejr.

De har dig været gode til at spille remis på fremmed græs og den mulighed eksisterer bestemt også i dag. Vi vurderer dog bare på redaktionen, at Grenoble nuværende form og spilledsted, giver hjemmeholdet den bedste udgangsposition i forhold til, at stå med en sejr i sidste ende.

Grenoble – Paris FC = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top