Nyhed

Fredagens “Special Bonus” fra League One…

Også League One har indført kampe om fredagen, hvilket gør udbuddet større for os Bettere, for ellers har det tidligere kun være franske niveau 2 kampe og nogle tyske opgør fra deres ligegyldige ligaer. SÅ vi fortsætter denne fredag med godt for pengepungen til et godt odds – med Dobbelt-Chancen.

Coventry – Peterborough = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor man får dagens Højeste som ved første indskud – 122%

Coventry har haft en ujævn sæson, uden den dog har været ringe. Men den midterpalcering man ligger på, er netop et udtryk for at de ikke har haft en længere stime med succes.

De har kun vudet 8 ud af 18 kampe og det er her problemet ligger.De er hverken super gode hjemme eller ude, men jævne på begge typer spillepladser.

Ind i mellem viser de rigtig gode takter, for så at falde igennem i den efterfølgende runde. Sidste runde hjemme spillede de remis mod Accrington, som slet ikke er på samme niveau på udebane, som dagens gæster fra Peterbrough.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Peterborough måtte se sig sjældent besejret i sidste runde på udebane hos Wycombe, som er i bedre form end Coventry i denne periode. Det var også sæsonens første nederlag på fremmed græs efter 9 udekampe.

Men det var dog kun med 0-1 og de var helt klart med i hele kampen.De satte sig endda fuldstændigt på kampen, da Wycombe scorede efter ca. 65. minutter, men de havde ikke lige heldet til at få den det sidste stykke ind over stregen.

Men Coventry har kun scoret 8 mål hjemme og Peterborough 23 ude – så mon ikke begge hold scorer og der mindst ender 1 point i Peterborough.

Coventry – Peterborough = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor man får dagens Højeste som ved første indskud – 122%

To Top