Bonus

Fredagens “Special Bonus” fra La Liga…

Dagens 2. anbefaling er også hentet i det spanske, men denne gang er det den bedste række La Liga, som vi har nørdet s igennem på redaktionen og fundet et opgør hvor vi er ret sikre på udfaldet.

Sevilla – Real Sociedad = 1 = Odds 1,70
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Startbonus…

Sevilla har ikke haft den bedste sæson i denne omgang, men har dog stadig muligheden for at spille sig ind på de europæiske pladser og på den måde alligevel ende med bare lidt succes.

Sevilla har haft en del skader som først er vendt tilbage nu og Simon Kjær er en af dem der har været ude i en periode. Han er dog ikke klar til dette opgør. Vi tror på de ringe resultater på det sidste vendes til en sejr i dette opgør, som vil sende op på den sidste europæiske plads.

*

Real Sociedad har faktisk fået medvind på det seneste og er igen blevet rigtigt svære at have med at gøre på hjemmebane. Men i dag er de ude og her har de det mindre behageligt og succesrigt.

De har så også en skadesliste af længere karakter, hvor mindst 5 normale inde startere har meldt fra og det ser ud til, at 1-2 mand mere ender med afbud. Det er bestemt ikke noget der styrker Real Sociedads udebane evner.

I den seneste kamp på udebane var det ringe Malaga, som allerede er dømt til nedrykning, som de tabte med 0-2 til. Kun 4 gange har de sejret på fremmed græs, så det frygter vi ikke at de gør i dag.

Sevilla – Real Sociedad = 1 = Odds 1,70
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Startbonus…

To Top