Bonus

Fredagens “Special Bonus” fra La Liga 2…

Så er vi taget et smut til Spanien og den næstbedste liga, hvor vi har fundet et ganske interessant opgør til et rigtigt godt odds, med et hjemmehold der næsten er urørlige foran egne fans.

Sporting Gijon – Osasuna = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får markedet frækkeste Bonustilbud…

Sporting Gijon er rigtig gode hjemme på Estadio El Molinón i Gijón, hvor de har vundet de seneste 5 hjemmekampe, med en score på hele 13-2. Så her føler de sig helt klart tilpas og formen er også hvor den skal være.

Blev de en smule bedre på udebane, ville de ligge på en af de sjove pladser, men her er det hjemme foran egne fans det drejer sig om. Med kun 2 nederlag i deres 14 optrædener på Estadio El Molinón, tor vi heller ikke på nr. 3, men på den 10 sejr.

*

Osasuna ligger 3 pladser bedre en dagens hjemmehold som nr. 7, med 3 point mere. Formen er stort set den samme som hjemmeholdets, så man kan ikke sige at det ene hold er bedre her.

Osasuna er faktisk rækkens bedste udehold, men har kun vundet 6 ud af 13 udekampe, så mod de helt gode hjemmehold, er de til at tale med. Det er sådan et de møder i dag og det giver et nyt udebane nederlag sæsonen.

Sporting Gijon – Osasuna = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får markedet frækkeste Bonustilbud…

To Top