Nyhed

Fredagens “Special Bonus” fra La Liga 2…

Dette er opgør er et slags topopgør fra den næstbedste spanske række La Liga 2, hvor der er flere hold der bejler til den direkte oprykning og disse 2 hold er bestemt blandt de kandidater i den kategori.

Cadiz – Granada = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

Cadiz ligger nr. 7, men der er kun 7 point op til nr. 1 Granada – så man kan roligt sige at der er tæt i toppen La Liga 2. Så der skal ikke mange svipsere til, før man er ude af mesterskab spillet.

Dem er der så heller ikke mange af hjemme på Ramón de Carranza i Cadiz, hvor de kun har tabt en kamp i denne sæson. Scoreren på 18-6 taler også sit tydelige sprog.

Man vinder ikke en fodboldkamp bare fordi det er vigtigt at vinde, men den motivation der mål ligge hos holdet og især hjemme foran egne fans, er et af Cadiz varemærker. Vi tror på en hjemmesejr – dog smal.

*

Granada skal bestemt ikke undervurderes og de ligger da heller ikke nr. 1 uden grund. De har vundet halvdelen af deres udekampe ud af 10. 3 er endt remis og 2 er tabt.

De har dog virket lidt slidte og i deres 2 seneste kampe har de kun hentet 2 gange remis. Senest hjemme mod Albacete. Vi tror at sliddet stadig sidder i benene efter et flot efterår og på et nederlag, med et mål scoret sent i kampen.

Cadiz – Granada = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

To Top