Nyhed

Fredagens “Special Bonus” fra Italiens Serie B…

Fredagens “Special Bonus” er hentet i den næstbedste italienske række, hvor begge dagens mandskaber skal se at klemme balderne sammen, hvis de ikke skal ryge ned.

Foggia – Crotone = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Foggia ligger nr. 16 og har 4 point op til nr. 14, som er den sidste placering over nedrykningstregen. Dog giver er plads nr. 14 og 15 for Play Offs kampe mod hold fra Serie C, men hvem gider det.

Foggia er klart bedste hjemme, hvor de kun har tabt 1 opgør i denne sæson, men så ligeligt fordelt de øvrige 8 opgør med lige mange sejre og remis’er – 4 stk. Så det er her de skal hente de point der kan redde dem og det gør de også i dag.

*

Crotone ligger absolut sidst i Serie B og ligner et hold der vil sige farvel til rækken, efter sæsonen. 6 point p til en redning er bestemt ikke umuligt, men med kun 3 sejre i 19 forsøg – ligner det en sjældenhed.

På udebane er den helt gal. 9 kampe har givet 1 sejr, men også hele 8 nederlag. Scoreren på 5-16 taler også sit eget tydelige sprog omkring deres evner på fremme græs. Vi tror absolut ikke på gæsterne i dag.

Foggia – Crotone = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top