Nyhed

Fredagens “Special Bonus” fra Italiens Serie A…

Man spiller også fredags kampe i den bedste italienske række Serie A, og vi har fundet et opgør mellem 2 hold hvis form i denne periode er lidt slidt. Men vi er slet ikke i tvivl om udfaldet.

Chievo – AS Roma = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller

Chievo har kun fået 4 point i deres seneste 5 kampe og ligner et hold der forlængst ha forladt Serie A, for denne sæson. De ligger da også sidst i tabellen og det ser rimeligt svært ud at redde den situation.

Der er godt nok kun 9 point op til en redning, men med den for og de præstationer de har leveret indtil nu i sæsonen, så skal man godt nok være mere end optimistisk for at tro på en redning. Vi tror ikke på dem.

*

AS Roma har haft en lille formnedgang i den seneste periode, hvor de ellers tidligere gik fra sejr til sejr. Men de er røget ud af Coppa Italia til Fiorentina og har spillet de 2 seneste turneringskampe remis.

Men dagens modstander er dog heller ikke af samme kvalitet som de hold de har sat point til imod. For man kan slet ikke sammenligne dagens hjemmehold med Atalanta, AC Milan eller føromtalte Fiorentina.

Så vi er ret overbeviste om, at AS Roma henter en sejr i dette opgør og kommer tilbage på vinderkurs og tilnærmer sig CL pladserne, hvor der kun er 1 point op til.

Chievo – AS Roma = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller

To Top