Bonus

Fredagens “Special Bonus” fra Italien…

Vi har her været et smut nede i det støvleformede lands Italien, hvor det begynder at stramme gevaldigt til for nogle hold, i den næstbedste række som kaldes for Serie B i daglig tale.

Avellino – Spezia = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsats til at spille for…

Avellino kan stadig nå at redde sig efter en noget miserabel sæson i den italienske Serie B. De mangler kun 1 point og nogle mål, så er de reddet. Men formen bakker på ingen måde deres situation op.

De har pt. rækkens ringeste form, med kun 2 point i de seneste 5 kampe. I dag er de så hjemme og det burde alt andet lige være en fordel, men 4 af de seneste 5 kampe hjemme på Stadio Partenio er alle tabt.

Men det har været til stærkere hold og den udebane form og de evner som dagens gæster har på fremmed burde være nok til den vigtige sejr der måske i den sidste ende kan være nok, med kun 2 runder tilbage.

*

Spezia har spillet sin sæson færdig og mangler vel bare at sige ordentligt farvel til sine trofaste fans. Men det sker nok først i sidste runde, hvor de spiller hjemme.

På udebane har de da heller ikke gjort særlig god figur, med kun 3 sejre i 20 kampe. Det plejer da også at være sådan, at det er hjemmeholdet der vinder, når disse 2 hold tørner sammen.

Vi er sikre på, at Spezia spiller med badetøfler i dag, selvom det virker til at de har gjort det på udebane gennem hele sæsonen og hvad skulle motivere dem ud over den professionelle indstilling.

Avellino – Spezia = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsats til at spille for…

To Top