Nyhed

Fredagens “Special Bonus” fra Italien på BN…

Der har været små 12 dages pause i den næstbedste italienske række Serie B, til at hvile ud i og evt. holde en kort ferie og også til at komme diverse skader kvit. Vi fortsætter med at tro på topholdet som skal møde et elendigt udehold.

Palermo – Salernitana = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

Palermo topper den italienske Serie B, med 37 point som er 5 mere end nr. fra Brescia. Kun 1 kamp er tabt indtil videre i denne sæson, efter de første 18 runder er afviklet. De er også det hold der har lukket absolut færrest mål ind, nemlig kun 13, så defensiven er stærk.

Det er ikke hjemme de tabte for her har de næsten gjort rent bord. Scoreren hjemme på Renzo Barbera er 17-6 efter 9 kampe foran egne fans. Vi er ikke i tvivl om, at Palermo henter endnu 3 point i sin sejrgang mod oprykning.

*

Salernitana ligger 2 point fra en kval-placering, men også kun 7 point fra nedrykningsstregen. Så der er ikke plads til så mange fejl, men en god periode kan også kaste dem op i det sjove selskab.

De er dog bare elendige på udebane. Ikke end eneste gang i denne sæson er de rejst hjem med armene i vejret. 8 kampe har givet 4 gange remis og 4 nederlag, med en score på 6-14. Efter dagens opgør ser den meget værre ud.

Palermo – Salernitana = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

To Top