Nyhed

Fredagens “Special Bonus” fra Italien…

Også i støvlelandet Italien er de vågnet op igen efter landsholds pausen og derfor har vi taget et kig på den næstbedste række Serie B, hvor vi har spottet et interessant opgør vi tror og spiller på.

Venezia – Benevento = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får 3Doblet Dit indskud til at spille for…

Venezia er et typisk italiensk spillende hold, som på udebane går efter det ene point de kom efter og hjemme prøver på at score et enligt mål og så stå i en stærk defensiv resten af opgøret.

Det er en OK strategi langt hen af vejen, men de er bare for ustabile set over en sæson og når aldrig at tage springet det sidste stykke. Vi tror på redaktionen at det nok bliver det samme i denne sæson og træner og spillestil er i hvert fald ikke ændret.

Men selv om de spiller hjemme på Stadio Pierluigi Penzo i Venedig, tror vi ikke på en sejr. Dagens gæster har fået noget erfaring fra Serie A, som de stadig har i benene og det tempo ligger Venezia lagt fra på.

*

Benevento slog aldrig rigtigt igennem i Serie A i sidste sæson, men lærte meget og begyndte da også i den sidste fase at viser tænder – men der var ballet forbi.

Men de har alligevel fået en bedre offensiv som de har beholdt efter nedrykningen og i seneste kamp bankede de da også 3 kasser ind. De lod så også modstanderne score det samme.

Selvom det var en træningskamp slog de AS Roma i sidste uge og det er da en indikation på, at de ikke har mistet hverken tempo eller niveau fra Serie A – og det kan de bestemt age med til dette opgør. Vi er sikre på, at de får mindst det ene point.

Venezia – Benevento = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får 3Doblet Dit indskud til at spille for…

To Top