Bonus

Fredagens “Special Bonus” fra Holland…

Vi slutter af med en “Flyvende” hollænder, for det er let det indtryk man kan få af dagens hjemmehold har fundet en forrygende for foran egne fans, som kan ende med at give dem en succesoplevelse.

Eindhoven – Waalwijk = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du får kr. 100,- i risikofrit spil uanset om du er kunde i forvejen…

Eindhoven har rodet noget rundt og har haft svært ved at finde en jævn periode. Især på udebane er den helt rundtosset, efter man ellers lagde fornuftigt ud i starten af sæsonen, på fremmed græs.

Hjemme var det nærmest omvendt, hvor man smed det meste væk, men det har ændret sig radikalt nu. 5 sejre i 7 kampe er det helt modsatte af, hvordan det så ud i starten af sæsonen og vi er overbeviste om, at den trend fortsætter.

*

Waalwijk er noget mere “comsi comsa”, men skal dog ikke frygte nedrykning, da Jong Utrecht nærmest har taget patent på den mulighed i denne sæson og ligger da også sidst.

Og Waalwijk har det bedst hjemme foran egne fans og derfor er det i dag en af de kampe, hvor de godt ved på forhånd, at det bliver en travl dag på kontoret.  De kan se tilbage på ingen sejre på udebane i denne sæson, men dog 4 gange remis og 6 nederlag.

Scoren på 8-20 sender da også et signal om, at det faktisk nærmest kan betragtes som en sikker kamp, men det kategori var allerede optaget af en anden kamp. Vi tror på sikker hjemmesejr på Jan Louwers Stadion i Eindhoven.

Eindhoven – Waalwijk = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du får kr. 100,- i risikofrit spil uanset om du er kunde i forvejen…

To Top