Bonus

Fredagens “Special Bonus” fra Expertpanelet…

Fredagens “Special Bonus” er hentet i den bedste tyske række Bundesligaen, som nu også har fået faste kampe på programmet om fredagen, hvilket vi hilser velkommen her på redaktionen. Så er der også lidt god bold at se på TV.

Stuttgart – FC Köln = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor DIN bonus KUN ligger og venter på DIG…

Stuttgart har svært ved at finde melodien for alvor, men er da stadig et stærkt mandskab hjemme på Mercedes-Benz Arena i Stuttgart, hvilket vi også sætter vores lid til i dag.

3 hjemmekampe og 2 sejre og en remis. Scoren på 2-0 savner dog en del offensive tendenser, men vi tro mod dagens gæster fra FC Köln, at der vil blive rig mulig for, at sende bolden ind bag Köln’s målmand indtil flere gange.

*

FC Köln har de senere år været rigtig dygtige på udebane for så, at skuffe en smule hjemme. Det gør så også, at man ligger godt i tabellen. Det er dog ikke tilfældet i denne sæson, hvor det på udebane slet ikke har spillet kølnernes vej.

4 udekampe, 1 point og en score på 0-9 skræmmer de færreste hold der har FC Köln som gæster. Ud over deres ringe formåen på udebane, så er holdet i den grad ramt af skader.

Hele 7 mand der er vigtige for holdet, har meldt fra til dagens opgør. Man skal så også prioritere i forhold til deltagelsen i Euro League og så mange spillere er der heller ikke at tage af. Det bliver endnu et sikkert nederlag på udebane til FC Köln.

Stuttgart – FC Köln = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor DIN bonus KUN ligger og venter på DIG…

To Top