Nyhed

Fredagens “Special Bonus” fra England…

Vi er hoppet lidt væk fra landskampene og i stedet dykket ned i den engelske League Two, som kun er 4. bedste niveau i landet – men det skal man bestemt ikke tage fejl af, hvis man sammenligner med Danmarks 4. bedste ditto.

Tranmere – Macclesfield = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får den bedste kundeservice på markedet…

Tranmere kan godt være tilfredse med sæsonen indtil videre og på en 7. plads, med kun 4 point op til holdet på 2. pladsen. Kun 2 nederlag i sæsonens første 12 kampe er godkendt.

Men der er desværre for mange kampe der ender med en pointdeling, for ellers ville de havde ligget bedre til i tabellen. Men i dag er vi ikke i tivl om at alle 3 point ender på Prenton Park, som Tranmere’s hjemmebane kaldes i daglig tale.

*

Macclesfield ligger sidst og det begynder at ligne noget håbløst noget, hvis der ikke snart sker en radikal ændring. Kun 4 point efter 12 kampe, siger sig selv ikke kan bruges til noget. Scoreren på 11-23 fortæller om et snit på 1-2 pr. kamp – og så vinder man ikke rækken.

De fik dog hentet 1 point hjem i seneste udekamp hos Newport, men de virker også til at dykke en smule i form i denne periode. Det gør dagens hjemmehold fra Tranmare ikke, som tager den 6. sejr hjemme på Prenton Park i dag.

Tranmere – Macclesfield = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får den bedste kundeservice på markedet…

 

 

To Top