Nyhed

Fredagens Special Bonus fra EM Kvalen…

Også dagens anden anbefaling er hentet i Europa Kvalen, hvor vi i denne anbefaling ikke har helt samme favorit som Bookmakerne og det bevirker, at vi kan spille med en Dobbelt-Chance til stadig gode odds og en stor sandsynlighed.

Albanien – Tyrkiet = 1X = Odds 1,70
Spillet hvor du får Dagens Højeste EM bonus at spille for…

Albanien er ikke et mandskab man regner særligt meget med, men de har vist at de kan lave ravage overfor de lidt bedre hold og især når de spiller hjemme i det smukke land Albanien, med den meget tunge historie.

Men nu er det fodbold og her er historien ved at udvikle sig til et lille eventyr. De er blevet fornuftige til at forsvare sig og vi mener at Albanien er et mandskab der vokser stille og roligt. En sejr vil måske være heldigt, men en remis er vores bud på dette opgør.

*

Tyrkiet har skuffet de seneste sæsoner og det er de første tegn på, at de har færre spillere på højeste niveau og deres hjemlige turnering også er faldet en smule. Så selv om Tyrkiet stadig er et fornuftigt mandskab i Europæisk sammenhæng, så er de med pil ned af.

I deres UNL deltagelse endte det med at de røg et niveau ned. De vandt lidt overraskende over Sverige, men tabte alle de øvrige kampe og sluttede sidst i gruppen. Vi tror at deres udebane problemer er de samme og at de højest får 1 point i dette opgør.

Albanien – Tyrkiet = 1X = Odds 1,70
Spillet hvor du får Dagens Højeste EM bonus at spille for…

To Top