Nyhed

Fredagens Special Bonus fra EM kvalen…

Her er endnu et opgør fra den igangværende EM Kvalifikation, hvor vi har fundet et opgør fra Gruppe G, hvor det er 2 hold der mødes som endnu ikke har fået den ønskede start på kvalen.

Østrig – Slovenien = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

Østrig havde ellers en del fremgang, men virker til at være gået lidt i stå. De har i hvert fald ikke virket helt klar til denne kval og har tabt deres 2 første kampe indtil videre.

Hjemmekampen mod Polen blev tabt med 0-1 og det sveg en del. Om det var det der gjorde dem usikre i Israel hvor de hentede et nederlag på 2-4 vides ikke. Men det fungerede heller ikke helt i det opgør.

Nu er de hjemme i det bjergrige land igen og har nu endeligt alle mand klar igen. Vi tror, at med det stærkeste set-up i dette opgør, så vil de også vinde mod dagens gæster.

*

Slovenien er heller ikke kommet helt godt fra land i de 2 første opgør, hvor det er blevet til 2 point. De hentede 1-1 i Israel, men spillede også remis hjemme mod Nordmakedonien…!

Deres UNL deltagelse viste heller ikke noget, andet end at de er forbandet gode til at spille remis. Det har de gjort de seneste 5 gange de har spillet landskampe. Måske fordi de tidligere løb fra nederlag til nederlag.

Men det betyder også, at de har svært ved selv at score, når de er er mere defensivt orienteret, end de som spillere og temperaments mæssigt, er nogle helt andre typer. Vi tror de får det første nederlag i 5 kampe.

Østrig – Slovenien = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

To Top