Nyhed

Fredagens “Special Bonus” fra det varme Tyrkiet…

Vi er hoppet en tur ned i den tyrkiske turnerings bedste række Super Lig, hvor det er et hjemmehold der har skuffet i denne sæson. Men det betyder ikke at de er helt væk og derfor tror vi da også på dem i dag.

Fenerbahce – Sivasspor = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller online…

Fenerbahce har bestemt ikke haft deres bedste sæson. Det virker som om, at deres deltagelse i Europa League, har kostet dyrt på den hjemlige front. De ligger faktisk og roder på en 14. plads, kun 2 point fra den fuldendte fiasko.

Europa League er et overstået kapitel og her nåede Fenerbahce faktisk frem til 1/16 finalerne, før Zenit Skt. Petersborg sendte dem på porten. Egentligt helt fornuftigt, men det kan vise sig at ende dyrt.

Vi tror dog på dem i dag og at de har indset at der skal skrues en hel del op for charmen, hvis de ikke skal ryge ud af Super Lig. I dag er de hjemme, hvor de stadig godt ved hvor modstandermålet står og hvordan man scorer på det.

*

Sivasspor må ærgre sig en smule over den nuværende formnedgang, da det har sendt dem væk fra de sjove pladser. 3 nederlag i de seneste 4 kampe har gjort det svært.

Det er især på udebane at de er faldet i niveau. 6 ud af de 7 nederlag de har fået på udebane, er faldet i de 10 seneste af slagsen. Så det virker til, at formen siver stille og roligt ud af holdet og de så småt er ved at planlægge hvor de skal hen på ferie.

Fenerbahce – Sivasspor = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller online…

To Top