Nyhed

Fredagens Special Bonus fra den anden side af Sundet…

Svenskerne spiller jo vinter til vinter turneringer, så her er der intet der er afgjort og man er kun på vej mod den midterste del af turneringen. Så her er alle hold motiverede og kæmper for pokal og mesterskab.

Sundsvall – AIK Stokholm = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY kunde…

Sundsvall har fået en rigtig kedelig start på denne sæson og der skal snart til at ske noget, hvis nedryknings spøgelset ikke skal være et tema gennem hele sæsonen. Kun 8 point efter 10 kampe er slet ikke godt nok.

Det gik ellers fint i starten, men de senest 4 kampe har alle givet nederlag og Sundsvall har kun formået at score 1 mål i disse kampe. Så det er både bagved og foran der er store udfordringer for Sundsvall. I dag vil de endnu engang blive udstillet.

*

AIK Stokholm har modsat sat turboen på Fuld gas og ligger pt nr. 3, med samme pointtal som nr. 2. Malmö FF har 1 point mere. Så AIK Stokholm kommer til at lege med i toppen, i hvert fald på denne side af sommerferien.

De 2 seneste udekampe mod hhv. Djurgården og Helsingborg, som begge er meget habile hjemmehold, blev begge vundet. Scoreren hedder 5-1 i disse kampe, så AIK virker flyvende både ude og hjemme. Vi tror endda på en flermåls sejr igen i dag.

Sundsvall – AIK Stokholm = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY kunde…

To Top