Bonus

Fredagens “Special Bonus” fra BNs panel…

Dagens “Special Bonus” er hentet på den portugisiske side af den Iberiske halvø, hvor Spanien udgør den anden halvdel. Her er den landets bedste række Primeira Liga der lægger kamp til denne anbefaling.

Rio Ave – Sporting = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice…

Rio Ave er et udmærket mellem hold fra den portugisiske Primeira Liga, hvor de pt er placeret på en 6. plads, med 14 point efter 9 kampe. Så de har ca. skrabet halvdelen af de point hjem som har været muligt.

Deres evne til at score mål lader dog en del tilbage at ønske, for efter de 9 kampe er det kun lykkedes 9 gange og man har selv lukket 7 ind. Så det er tætte og målfattige opgør de spiller en del af.

Der er bedste hjemme og har da også kun tabt et enkelt opgør. Det var så til stærke Porto, som dagens gæster fra Sporting helt klart kan matche. Så det ligner endnu et nederlag hjemme på Estádio do Rio Ave i Vila do Conde.

*

Sporting er som sædvanligt at finde blandt de øverste hold i ligaen og pt. ligger de nr. 2, med 2 point op til nr. 1, Sporting. Som Sporting har Porto heller ikke tabt et opgør indtil nu i den hjemlige liga, men vundet de 9 og spillet 2 gange remis.

De kan så til gengæld godt score mål, hvilket en score på 21-5 indikere og på udebane holder de sig heller ikke tilbage, for her hedder den 11-3.

Så der er mange faktorer der gør, at vi på redaktionen er overbeviste om, at Porto henter endnu en sejr, men vi tror ikke på, at det bliver en stor sejr.

Rio Ave – Sporting = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice…

To Top