Bonus

Fredagens “Special Bonus” fra BettingNews…

Så blev det endelig fredag og for at det ikke skal være løgn, sidder BettingNews redaktion og feder den i Tyrkiet i den næste uges tid, men det skal ikke afholde os fra, at udsende de daglige anbefalinger, som denne fra den engelske Championship.

Derby – Hull = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får fredagens Bedste Kundetilbud…

Derby har fået en lidt tung sæsonstart, men katastrofalt har det bestemt ikke været. Som dagens gæster har Derby skrabet 7 point sammen indtil videre, men scoren er en smule negativ med 5-7.

Hjemme er det gået rigtigt fornuftigt i optaktsfasen og de har også vundet en enkelt kamp hjemme i Championship – så vi vurderer på redaktionen at Derby stille og roligt er ved at få tankeren i gang og det fortsætter her med 3 point.

*

Hull er i den grad ramt på skadesfronten og det er nærmest ubegribeligt hvordan der allerede kan være så mange skadede spillere. Mindst 9 spillere er på denne liste og de 6 af spillerne er helt ude allerede. De sidste 3 testes, men der er ikke så mange forhåbninger til dem.

Så man kan vist roligt sige, at de er en del handicappede til dette opgør og selv om deres sæsonstart har været bedre på scorings siden end Derby’s, tror at den svækkelse de er ude i, får en stor negativ betydning.

Derby – Hull = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får fredagens Bedste Kundetilbud…

To Top