Bonus

Fredagens “Special Bonus” fra Belgien…

Det gik godt for Belgien ved det netop afsluttede VM i Rusland, men den belgiske liga mangler stadig en del, før den kan betragtes på linje med de bedste ligaer i Europa – men det skal ikke afholde os fra at spille på kampene.

Waasland-Beveren – St. Liege = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Waasland-Beveren havner nok som sædvanligt i den midterste halvdel af rækken og om det er nok til at komme med i det bedste af de 2 slutspil, er svært at forudsige.

Men på redaktionen har vi faktisk ikke de store forhåbninger til hjemmeholdet, som også har været rimeligt fedtede i forhold til tilgang til truppen. Vi tror det bliver en meget presset sæson og de har da også kun fået 1 point indtil videre.

*

St. Liege tabte knebent 2-3 til Club Brügge i Super Cuppen, men slog efterfølgende Gent hjemme med 3-2. Så score mål har de allerede vist i de to første kampe.

Men der er også lukket lidt for mange mål ind og det arbejdes der på. I dag kan de så teste om arbejdet er lykkedes, mod et i redaktionens øjne – et svagt angreb.

Vi er ikke i tvivl om, at St. Liege vil have bolden mest og at hjemmeholdet vil stå lavt. Men St. Liege er bedre i denne sæson og vil hente alle 3 point og scorer mindst 2 mål.

Waasland-Beveren – St. Liege = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top