Nyhed

Fredagens Special Bonus fra Africa Cup of Nations…

Her har vi fundet et spil, hvor vi bestemt ikke har samme favorit som Bookmakerne. Derfor har mulighed for, at spille kampen med en Dobbelt-Chance, til et rigtigt fornuftigt odds.

Tunesien – Mali = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor der ikke er alders begrænsning med PayPal…

Tunesien har længe været i den øverste del af det afrikanske fodboldhieraki, men har rigtigt udviklet sig derfra og virker en smule til at været gået i stå. De har dog en del spillere i udlandet, selv om de ikke er repræsenteret i de største ligaer.

Lidt overraskende fik de kun 1-1 mod Angola, som de plejer at have godt styr på. Det kan selvfølgelig have været nervøsitet, da det var første gruppekamp, men de kom aldrig rigtigt ind i kampen. Vi tror at det kan ende med endnu en remis.

*

Mali er ret ukendt i Europa, men er efterhånden ved at skabe stor respekt på det afrikanske kontinent. De vandt det første opgør over Mauritanien med 4-1, men det kan man ikke rigtigt bruge til noget.

Til gengæld har de rigtig god erfaring med dagens modstandere, som de normalt har rigtigt godt styr på. Kun 1 gang ud af 4 har de tabt til Tunesien, de 3 andre gange har de vundet. Vi tror som sagt på en remis eller en sejr til Mali.

Tunesien – Mali = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor der ikke er alders begrænsning med PayPal…

To Top