Nyhed

Fredagens spanske “Special Bonus” fra La Liga…

Fredagens “Special Bonus” har vi hentet i den spanske La Liga, hvor det er 2 formstærke mandskaber der her tørner sammen. Begge mandskaber kom skidt fra start, men er faktisk i en position hvor de begge med lidt held, kan ende i Europa.

Ath. Bilbao – Espanyol = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Ath. Bilbao er 4 point fra en sjov sæson og formen understøtter muligheden for, at det rent faktisk kan ende sådan. De tabte godt nok seneste runde på udebane til Valencia, men de er også godt kørende.

Hjemme i Baskerlandet er de en helt anden størrelse. Her har de kun forladt banen som tabere 2 gange og det ligger helt tilbage til september og oktober sidste år.

Vi har en stærk forventning om, at de fortsætter den gode trend foran egne fans og henter endnu en sejr til samlingen og en større mulighed for, at ende på en af de sjove pladser.

*

Espanyol har samme mulighed og ligger på 13 plads, med samme point antal som dagens hjemmehold. Også Espanyol er i god form, så det bliver en kamp med masser af nerve.

Desværre for Espanyol er det på udebane og her har de bestemt ikke haft succes i denne sæson. 1 sejr og 7 nederlag efter 13 kampe – skræmmer ingen hjemmehold.

Scoreren på 12-21 fortæller også om et hold, der ikke kan få det til at fungere på fremmede græs og det ændrer sig ikke i dag. Vi kunne ikke modstå fristelsen på et så godt odds, på en så stort set sikker hjemmesejr.

Ath. Bilbao – Espanyol = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top