Sikre

Fredagens spanske Sikre anbefaling…

Spansk fodbold er i fuld gang og der spilles nu i de 2 bedste ligaer i landet. Vi har dog valgt den bedste af disse, nemlig La Liga, hvor 2 af de noget mindre hold tørner sammen.

Mallorca – Leganes = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du ALTID får de højeste Odds at spille på…

Mallorca ligger som det bedste hold under stregen og skal oppe sig, hvis de ikke skal ned i den næstbedste liga. Det er hjemme de skal redde sig selv, som de fleste Ø-hold, for på udebane er de helt til rotterne. Faltisk ligaen ringeste.

Men hjemme på øen kan de forskrække mange af de hold der kommer på besøg og 6 gange er det lykkedes at hente alle 3 point. 2 gange er det endt remis, så der er selvfølgelig også en del nederlag. Men dagens gæster er et af de andskaber de både kan og bør slå, når de spiller hjemme på øen.

*

Leganes ligger med 2 point mindre end Mallorca og har stort set samme tema som hjemmeholdet. Henter flest point hjemme og kun sjældent ude. De har hentet 3 point mere end hjemmeholdet på udebane, men har også kun 1 sejr.

Som de fleste budhold har de det ekstra svært når de besøger de små øer der ligger ud for fastlandet og det gælder også Leganes. Kun 1 gang har de vundet på Mallorca Estadi de 6 gange de har spillet her. Vi er ret overbeviste om, at den 2. sejr ikke kommer i dag, men de kan fedte sig til en remis, som vi også har taget højde for..

Mallorca – Leganes = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du ALTID får de højeste Odds at spille på…

To Top