Nyhed

Fredagens spanske Frækkert på redaktionen…

Fredagens sidste anbefaling på BettingNews er ikke hentet fra EM kvalen, da vi har fundet et ganske interessant opgør, fra den spanske turnering. Det er fra La Liga 2, hvor topholdet skal prøve at fastholde førstepladsen.

Tenerife – Osasuna = 2 = Odds 2,70
Spillet hvor du kan oprette flere konto via PayPal og få flere bonusser

Tenerife kan ikke nå noget i denne sæson, men muligheden for nedrykning er bestemt til stede endnu. Men med en margin på 6 point og en fornuftig form, så tror vi ikke på at de ryger længere ned i rækkerne.

Hjemme på Estadio Heliodoro gør de det nogenlunde, men har kun fået 5 sejre i 15 forsøg, så skræmmende stærke er de langt fra foran egne fans. Men de holder den jævnt kørende. Vi tror at topholdet i dag viser hvorfor de er topholdet.

*

Osasuna er rækkens mest formstærke mandskab i denne periode, sammen med det andet tophold fra Granada. Kun de 2 bedste i La Liga 2 ryger direkte op, og med et forspring på 7 point ned til nr. 3, kan de selv afgøre tingene.

På udebane er de yderst fornuftigt spillende. Ja vi skal faktisk hele 10 udekampe tilbage for at finde den seneste nederlag på udebane. Ellers har den stået på 8 sejre og en enkelt remis.

Så Osasuna befinder sig glimrende på fremmed græs. De møder så et lidt desillusioneret mandskab der endda er væk fra øen, hvilket de fleste ø.hold ikke er gode til. Det er en ret sikker udesejr der vil komme her – måske endda med mere end 1 mål.

Tenerife – Osasuna = 2 = Odds 2,70
Spillet hvor du kan oprette flere konto via PayPal og få flere bonusser

To Top