Frække

Fredagens spanske Frækkert fra La Liga…

Vi skal til den 3. runde i La Liga og den har langt fra sat sig sig endnu. Dog er nogle af de “store” hold allerede begyndt at smide point, som det sket i sidste runde for både Real Madrid og FC Barcelona. Det kunne godt tyde på, at La Liga bliver langt tættere i denne sæson, med flere mandskaber der kæmper om titlen i den sidste ende. Vi tro dog ikke på, at nogen af dagens mandskaber vil være med i den kamp.

Mallorca – Espanyol = 1 = Odds 2,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

Mallorca har det som de andre ø-hold, bedst hjemme på øen og lidt tungere når de besøger fastlandet. I sidste sæson viste Mallorca at de godt kunne spille på fastlandet, da de endte som nr. 2 i La Liga 2 i sidste sæson. Kun dagens gæster var en tand bedre til slut og endte som nr. 1. Så det er sidste sæsons nr. 1 og 2 fra La Liga 2 i sidste sæson, der tørner sammen i dette opgør. Så der er også den del med i opgøret, at man være den bedste oprykker. Så det er især hjemme på øen, de skal og vil hente mange point.

Indtil nu efter de 2 første runder, har Mallorca stadig ikke tabt. Det blev til en remis hjemme mod Betis (1-1) og en sejr på udebane over Alaves. Så der er masser af godt humør og selvtillid hos oprykkerne. Det er en naturlig effekt af en oprykning og kan de ridder videre på den bølge i lang tid med positive resultater, overlever de fleste mandskaber den første sæson. Modstander har dog også den mulighed, men den virker ikke som at den er til stede. Det bliver tæt, men vi tror på at Mallorca vinder med 1 enkelt pind.

*

Espanyol er kommet lidt mere tungt fra land, men har dog ikke tabt endnu. det er blevet til 2 gange remis, hvor det i begge opgør er endt med resultatet 0-0. Så det virker helt klart som om, at Espanyol vil have lukket ordentligt af og det har så været lidt på bekostning af den offensive del af spillet. Men det er vel også lidt normalt for en oprykker, at man har meget fokus på den bagerste del af holdet, indtil man får så meget styr på det, at man også tænker frem af banen. 

I sidste sæson i La Liga 2, vandt Espanyol da de besøgte ferieøen med 2-1. Vi ser dog ikke den samme styrkeforskel i denne sæson, som det var tilfældet i sidste. Mallorca har købt godt ind og virker langt mere forstærket end Espanyol Her har økonomien spillet en stor rolle og det har været meget få udskiftninger der har været plads til. Vi har indtil videre svært ved at se hvordan det ender, men i dag er vi ret sikre på, at det ender med et nederlag på Mallorca Estadi.

Mallorca – Espanyol = 1 = Odds 2,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

To Top