Nyhed

Fredagens spanske Bonus opgør fra toppen af ligaen…

Med kun 3 runder tilbage af den spanske La Liga 2, er de hold som stadig har noget at kæmpe for, fyldt med motivation og indstilling. Man kan da også se, at de hold der skal have point – får det.

Malaga – Zaragoza = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online…

Malaga kan med en sejr i dag stort set sikre sig Pay Offs kampe om oprykning til den bedste spanske række La Liga. Så der burde være motivation og sådan ser det også ud når man ser på formen.

Hjemme foran egne fans har de gjort det acceptabelt, med 10 sejre i 19 hjemmekampe og yderligere 4 kampe er endt remis. Så kun 5 gange har Malaga forladt egen hule som tabere i denne sæson.

Vi ved at en remis selvfølgelig er nærliggende, men som vi ser de 2 hold overfor hinanden, så vil motivation være en væsentligt faktor, krydret med styrken på hjemmebanen.. Vi tror på en sikker hjemmesejr.

*

Zaragoza har klaret skæerne og med 9 point ned til holdet lige under stregen og kun 3 runder tilbage, skal det gå virkeligt galt for at Zaragoza ryger ned. En god form har hevet dem ud af dyndet og de kan roligt tage badetøflerne på nu.

Zaragoza er ikke helt uefne på udebane, men heller ikke et hold der frygtes at have som gæster. Men mod de lavere placerede hold, har de hentet en del point på fremmed græs.

Motivation betyder meget men vi vurderer, at selv om formen er godkendt i denne periode, så er der jo ikke mere at kæmpe for. Det bliver en professionel afviklet kamp fra Zaragoza’s side – men det vil ikke være nok i dag.

Malaga – Zaragoza = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online…

To Top