Bonus

Fredagens spanske Bonus kamp på BN…

Så skal vi i gang i den næstbedste spanske række La Liga 2, hvor det er den første runde der afvikles denne fredag. Der er lukket for La Liga kampe om fredagen indtil videre. Det er det indtil det spanske fodboldforbund og klubberne er nået til enighed om en evt. aftale om kampe på fredage og mandage.

Getafe – Osasuna = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor DU får dagens HØJESTE BONUS…

Getafe sad over i første runde, grundet Corvid-19 situationen i deres region. I stedet blev det til en træningskamp mod Zaragoza, som de vandt med 2-0. Formen har også været god i optaktsfasen, så Getafe virker klar til sæsonen i den bedste række, selv om de nok ikke kommer til at slås med om de sjove pladser.

Hjemme på Coliseum Alfonso Perez er de gode mod de mindre gode mandskaber, men de store mandskaber i rækken har de det meget svært imod. Getafe har dog gode erfaringer med dagens gæster, da de skal helt tilbage til 2008 for, at finde det seneste nederlag. Det er oftest Getafe der vinder og især hjemme. 

*

Osasuna fik en godkendt start på sæsonen ved at slå oprykker fra Cadiz i premieren med 2-0 – endda på udebane. Men træerne vokser ikke ind i himmelen. Der var tydeligt forskel på de 2 mandskaber i det opgør og Cadiz får en svær sæson i La Liga. I dag står Osasuna overfor et helt andet slags mandskab.

Selvom Osasuna vandt deres første opgør på udebane og faktisk også slog slog Barcelona i den sidste turneringskamp på udebane, så er det faktisk ikke noget de normalt er gode til. De bedre og gode hjemmehold får de meget sjældent point imod på fremmed græs og vi tror heller ikke det sker i dag.

Getafe – Osasuna = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor DU får dagens HØJESTE BONUS…

To Top