Nyhed

Fredagens spanske Bonus kamp fra redaktionen…

Den næstbedste spanske række La Liga 2, lægger kamp til dagens “Bonus” kategori. Det er en kamp hvor det er top mod bund og det burde nærmest give udslaget på forhånd. Vi er i hvert fald ikke i tvivl på redaktionen om, at topholdet vinder.

Almeria – R. Santander = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

Almeria ligger nr. 2 i den næstbedste spanske række La Liga 2 og selv om formen ikke er helt oppe og ringe, så er den stadig den næstbedste i rækken. Dagens modstandere også af så ringe karakter, at det er svært ikke at vinde. 

Hjemme foran egne fans har Almeria vundet 7 ud af 12 kampe og kun tabt 3, så selv om det ikke er et fort de har fået bygget, så er det stadig en habil hjemmebane mod de mindre hold. Dagens gæster spiller i denne periode som et af de mindre hold og placeringen bakker det op.

*

R. Santander ligger isoleret i bunden og har hele 7 point op til en redning. Men vi har ingen tro på at Racing Santander får noget som helst med hjem i dette opgør. På udebane har de stadig deres første sejr til gode og scoren hedder 9-18.

Så det er tydeligt at man ikke skal forvente meget, når Racing Santander spiller på fremmed græs. De 2 mandskabers form og evner i denne sæson står til fuld skue når man ser på stillingen og vi har ingen tro på, at R. santander får så meget som et ben til jorden i dag – og tror heller ikke på, at de score.

Almeria – R. Santander = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top