Nyhed

Fredagens spanske Bonus kamp fra La Liga 2…

Vi begynder at nærme os den sidste 1/3 af turneringen og her skal man som udgangspunkt ikke ligge alt for tæt på nedrykningsstregen. Ingen af disse mandskaber kan sige sig fri fra, at det kan ende med at blive en alt for spændende afslutning i denne sæson – med risiko for fiasko.

Tenerife – Gijon = 1 = Odds 2,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

Tenerife virker til at have forstået budskabet, med placeringen som nr. 17 og kun 1 point ned til holdet lige under stregen. Selv om enkelte af de seneste 8 kampe har indeholdt nogle enkelte pokalkampe, så er kun 2 tabt. Så formen har flyttet sig.

Tenerife er som de øvrige Ø-hold langt bedre hjemme end ude og det er på ferieøen at opgøret afvikles i dag. Her har de kun tabt 1 opgør i deres seneste 8 kampe foran egne fans. Vi er ret overbeviste om, at den fornyede form henter alle 3 point i dette opgør og flytter dem væk fra nedrykningsstregen.

*

Gijon er bedre placeret på en 14. plads, men her er der kun 4 point ned til holdet lige under stregen. Så Gijon kan bestemt ikke slappe af, men skal klemme balderne sammen, hvis de ikke skal have en alt for spændende turnerings afslutning.

Taber Gijon dagens opgør, rykker bl.a Tenerife forbi dem i tabellen, så det kan hurtigt skifte i den ende af tabellen. Vi tror ikke på gæsterne fra Gijon i dag og slet ikke på udebane, hvor de kun har hentet 2 sejre efter 12 udekampe. Sikker hjemmesejr.

Tenerife – Gijon = 1 = Odds 2,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

To Top