Frække

Fredagens små “Frække” fra Experterne…

Fredagens “Frække” har vi benævnt som Små-Fræk, da den måske er mere sikker, end de forslag vi ellers lægger i denne kategori – men Odds’et er fint og derfor landede den i denne kategori.

Slovakiet – Slovenien = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du stadig har DIN Bonus til gode…

Slovakiet er toer i gruppen med 12 point, efter Sverige som har 14. Så de er helt klart motiveret til at snuppe den 2. plads de fleste forventer sig. Dog er der lige Skotland de skal håbe på, ikke kommer i gang.

De har kun tabt hjemme til England og det var kun med en enkelt pind (0-1), de øvrige to kampe er begge vundet. Både Skotland (3-0) og Litauen (4-0), fik overbevisende klø foran ell vilde slovakiske hjemmepublikum.

Vi tror de gør igen mod Slovenien, der har vist sig at være et meget ordinært hold på udebane. Slovenien har aldrig slået Slovakiet. Kun en enkelt gang er det lykkedes at spille remis  og det var tilbage 2004. Vi er overbeviste om endnu en sejr.

*

Slovenien gør det fornuftigt, men mod de bedre og godt organiserede hold, falder de normalt igennem og det et hold af denne type, de møder i dag. Historikken er da, som beskrevet herover, heller ikke særlig god.

De tabte til Skotland med 0-1, men har da fået point mod Malta med en bitte sejr på 1-0 og 2-2 ude mod Slovenien. Så jo de kan godt spille fodbold, men de mangler stadig en del for at komme op på det niveau, som Slovakiet normalt leverer.

Slovakiet – Slovenien = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du stadig har DIN Bonus til gode…

To Top