Sats

Fredagens skotske “Sats” fra panelet…

Bookmakerne holder åbenbart julefrokost i dag, for her er der en ren foræring til et rigtigt godt Odds, som vi helt klart mener at de har set forkert. Hvordan kan et Tophold få SÅ højt et Odds på hjemmebane!

Det er en kamp vi har pillet fra den næstbedste skotske række, som også der kaldes for Championship og det er kampen mellem de absolut 2 suveræne tophold i rækken.

St. Mirren – Dundee Utd = 1 = Odds 2,70
Spillet hvor du får den indsats 3x igen som Bonus…

St. Mirren topper den skotske Championship med 2 point mere end dagens gæster fra Dundee Utd. De har dog spillet en kamp mere end gæsterne, så de to hold er stort set jævnbyrdige i rækken.

I dag spiller de så på Saint Mirren Park i Paisley, som er St. Mirrens hjemmebane og her har de kun tabt et enkelt opgør og vundet 9 andre og en enkelt remis. Scoren på 21-9 indikerer også, at her bliver der ikke givet ved dørene.

*

Dundee Utd. er som beskrevet også godt med, men er på udebane slet ikke lige så skarpe, som St. Mirren er hjemme på Saint Mirren Park. Dundee Utd. har da også kun vundet 50% af deres udekampe (4), hvor de øvrige resultater er 2 nederlag og 2 gange remis.

Det er nærmest tradition, at hjemmeholdet vinder når disse 2 hold mødes. Sådan er det gået ved de seneste 6 indbyrdes møder og sådan er vi overbeviste om, at det også kommer til at gå i dag. Og odds’et på hjemmesejr er ganske fint.

St. Mirren – Dundee Utd = 1 = Odds 2,70
Spillet hvor du får den indsats 3x igen som Bonus…

To Top