Nyhed

Fredagens Skotske Bonus fra Premiership…

Så er det knald eller fald for de hold der er endt i det felt der skal ud i Play Offs runderne for, at finde det sidste hold der får lov at spille i næste sæsons udgave af Premiership.

Dundee Utd – Inverness = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får fredagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Dundee Utd ligner det hold der også skal op i den bedste skotske række i næste sæson. De har haft en super sæson og har holdt den gode form ind i denne del af turneringen. Taberen af dette opgør samlet ryger ned i Championship, eller forbliver, hvis det er Dundee Utd.

Dundee vandt det første opgør hos Inverness med 1-0 og var klart det bedste hold i det opgør, trods udebane status. Hjemme er Dundee vant til at score et par mål eller mere og det sker også i dag.

*

Inverness virker som et hold der dumper ud af det gode selskab, efter nederlaget hjemme foran egne fans. Det bliver lidt stramt at skulle indhente mod et stærkt og godt spillende hjemmehold.

Selv om Inverness ikke er de ringeste på udebane, så mener vi ikke at det kan hamle op med den styrke som Dundee vil komme med. Inverness skal trods alt frem på banen og vinde med mindst 1 mål, hvis det skal kunne lade sig gøre – så de skal blotte sig på et tidspunkt. Det kommer til at koste.

Dundee Utd – Inverness = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får fredagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top