Nyhed

Fredagens Sikreste valg på BettingNews…

Vi starter op i den bedste belgiske liga Jupiler League, hvor der er et mandskab der har skilt sig ud i toppen af ligaen. Men ellers ligger 2/3 af rækken indenfor få point og derfor er pointtab yderst alvorligt i denne periode.

Charleroi – Oostende = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får den Højeste Nytårsbonus på markedet…

Charleroi er stille og roligt rykket op i tabellen og ligger nu kun 2 point fra en 2. plads. Det vigtigste er dog at have så mange point med over i mesterskabs slutspillet, så man kan kæmpe med om de sjove pladser.

Hjemme er de ved at få bygget et fort og er i denne periode det bedste hjemmehold, set over de seneste 10 runder. 5 rene sejre og en score på 8-0 viser at de ikke giver noget væk foran egne fans. Det sker heller ikke i dag.

*

Oostende skal tro på mirakler hvis de skal gøre sig forhåbninger om, at ryge med i den bedste halvdel når rækken deles op. Som rækkens 3 nederste mandskab, har de kun et fokus – og det er så mange point som muligt med over. Men det ser allerede sært ud.

Det gør det heller ikke nemmere at de skal på udebane i dag. De er rækkens 3. ringeste til den slags kampe og har kun fået 4 point på fremmed græs i denne sæson indtil videre. Vi er ret sikre spå, at det 5 eller mere ikke kommer i dag.

Charleroi – Oostende = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får den Højeste Nytårsbonus på markedet…

To Top