Nyhed

Fredagens Sikreste spil fra Eliteserien i Norge…

Også denne fredag er dagens Sikre hentet fra den bedste række i Norge. Her synes vi på redaktionen, at Bookmakerne har givet et alt for højt Odds på vores favorit – så det snupper vi gerne med.

Tromsø – Sarpsborg 08 = 1X = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

Tromsø har haft svært ved at få maskinen i gang i denne sæson, men det er tydeligt at se, at der er sket store forandringer i den senere periode. Fra stort set at gå fra nederlag til nederlag, har de vundet 4 ud af de seneste 6 kampe.

Der har da også været et par vigtige spillere, som Tromsø ikke kunne bruge fra start, men efter de er blevet skadesfri og kommet i form, så har holdet forandret sig. Vi er overbeviste om, at opturen fortsætter – især hjemme hvor de plejer at være stærke.

*

Sarpsborg 08 roder med deres form og har stadig ikke formået at vinde 2 kampe i streg. Det er kun blevet til 2 sejre efter de første 12 runder, så det er en af årsagerne. De er dog dygtige til at hente det ene point.

Halvdelen af af deres kampe er endt med en pointdeling og det er fordelt ligeligt på hjemme- og udebane. Så muligheden for en remis er klart til stede. Vi tror dog ikke på, at de kan modstå Tromsø’s fornyede selvtillid, hjemmebane og form.

Tromsø – Sarpsborg 08 = 1X = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

To Top