Sikre

Fredagens Sikre weekend start på BN…

Vi syntes på redaktionen, at Bookmakerne har været meget rundhåndede når det kommer til odds sætningen af valgte opgør. Vi mener helt klart at hjemmeholdet er langt større favorit end de har sat odds’et til.

Levante – Valladolid = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Levante har løftet sit niveau gevaldigt og arbejder sig hastigt op i tabellen. Med lige under halvdelen af kampene spillet, er der en mulighed for at det kan ende på den sjove måde. Men så skal de også fastholde deres nuværende form. Men de skal også løfte der niveau på udebane.

Men i dag er de hjemme og her går det over stok og sten. Sådan var det ikke helt i starten, hvor de spillede alt for mange remis’er – men det er nu vendt til sejre. De seneste 4 hjemmekampe har alle givet sejr. Her kom bla Sociedad og Betis på besøg.

*

Valladolid har det svært og kan ikke rigtigt finde melodien. Med kun 4 sejre efter 18 kampe, burde de ligge under stregen, men de ligger faktisk lige over. Men det skyldes at der er en større klump af hold, der kæmper om at undgå de 3 nederste pladser. Det er dog blevet en smule bedre.

Men de næsten alle de sejre de har fået på det seneste, har været i pokalen mod hold der spiller langt nede i rækkerne. Dog fik de en sejr mod formsvage Getafe, men ellers har det været skidt i ligaen. I dag har de endda minimum 10 mand på skadeslisten og det gavner dem bestemt ikke på nogen måder. Vi tror heller ikke på dem i dag. og endda til et rigtigt godt odds.

Levante – Valladolid = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top